Alltid sol på søndag i England

I går var det sol her i Walsall, og i dag regner det. Trodde jeg! For mens jeg lagde middag ble det plutselig stekende sol og glovarmt på kjøkkenet. Jakka ble kasta, og vinduene åpnet. Einar er i Norge nå, så jeg spiste middag i sola alene mens jeg fikk noen flere fregner. Og våren er definitivt på vei, selv om den i følge engelskmenn er noe forsinket i år, i forhold til tidligere. Men de grønne knuppene på trærne blir stadig mer synlige, så nå er det nok ikke lenge til det blir grønt. 
Hvordan er været i Norge?

Har dere forresten sett solen gjøre sånt før?


Jeg satt tilfeldigvis med kameraet da jeg kikket ut og så solstråler som pekte oppover. Jeg har ikke redigert mer enn kontrastene på dette bildene. Det er ganske rart, jeg har i alle fall aldri sett noe sånt før.

4 kommentarer

Margrethe Svanhild Olsen

22.mar.2010 kl.21:32

woow! stilig! :D

Her i Lofoten er det meter med snø!! :(

AMALIE

22.mar.2010 kl.22:25

Sv:
Tusen takk!:) Blir så utrolig glad for sånne kommentarer^^
Jeg bruker close up +10 på noen bilder, men er utrolig disre og har rotet det bort... Men jeg er sikker på at det dukker opp snart:)
Digger forresten bloggen din;D

veslenette

23.mar.2010 kl.12:02

Idag skinner sola i Kr.Sand, men det snør og regner oppover telemarken etter facebook-oppdateringer...hehe..

Utrolig flott bilde Marita! Sjeldent syn at strålene går oppover, som regel går de ned på vann og drikker.. Men mulig det er fordi det er snø og fuktig.. Naturen er jo rar...hehe..

Isabel - fotograf og mamma

31.mar.2010 kl.09:58

Oi, sånt har jeg aldri sett før. Men det var stilig. Sikker på at det ikke var en ufo bak der?

Været her i Norge, Alta er helt herlig. Sol og godt trilleføre:) Synd at jeg bruker morgen på å sitte på dataen i stedet for å springe ut med vogna..

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, og jeg er fotostudent ved NISS (FTO1). Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits