Fordi jeg savner pusen min

Min nydelige katt er nå snart 4 år gammel, og har mange navn, opprinnelig kalt Blosen. Han går mest under navnene Pus og Pusen (veldig originalt), noe han og vi trives greit med. Han bor i Norge med resten av familien min, og jeg savner han veldig. Det er langt fra Norge til England, men jeg har sett han på Skype noen ganger!
Jeg blir helt syk av å ikke kunne kose på han, og det er tomt å ikke ha han hengende rundt på rommet mitt, sånn jeg er vant til fra hjemme. 
Dessverre blir jeg også syk av å kose med han, siden jeg er allergisk mot katter. Men jeg tar masse nesespray og litt øyedråper, og begraver ansiktet mitt i pelsen hans likevel. Han er kjempenydelig, leiken og morsom, og Einar mener han må ha Norges best dokumenterte katteliv. 
Okei, pusen min er vel kanskje ikke helt ukjent med å posere foran kamera :)

Siden jeg savner han så, har jeg lagt ut noen bilder av den fine skapningen.

2 kommentarer

Anette

19.mar.2010 kl.08:24

De er skjønne..

Skjønner godt du savner katten:-) Savner min bare jeg drar hjem til notodden for en kort helg jeg...de blir som unger.. Akita har jeg hatt i snart 12år.. Så nå kommer alderen snikende på henne:-s Men ho er likevel min skjønne skapning..

SIA - fotografi og hverdag

20.mar.2010 kl.00:17

sv. programmet heter photoscape og effekten anikk effekt :) ikke jeg som har laga. har desverre ikke photoshop :( koselig du likte bildene :) Rasen er fransk bulldog, noen rare søte dyr. hehe

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, og jeg er fotostudent ved NISS (FTO1). Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits